Tuesday, November 30, 2010

Seri doing Cadbury Eyebrows

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kali ni saya saje je nak kongsi bersama video yg sempat saya rakam berkenaan dngn iklan yg popular skrng iaitu Cadbury Eyebrows.Pelakon kanak2 yg sempat saya rakam ni bukan sebarangan orang ya....anda semua lihatlah sendiri, yg saya tahu namanya SERI. Saya ketawa tak henti2 bila merakam video ni....kening saya pun ikut nak gerak2 gak...tapi Seri buat lagi menjadi...jom kita tengok.....(anak dara sapelah tuuuuuu....)

video

10 comments:

  1. hahaha.. anak2 saya ralit menengok si seri neh..sabau je la...

    ReplyDelete
  2. kihkihkih...anak2 saya lom tgk lg nih...omaknya yg tergelak tgk..hihi...

    ReplyDelete
  3. nie kena bayar nie.. sbb masuk iklan hehehe. seminit berapa la agaknya..mak long ilah try juga buat kening ni tapi tak jadi laa seri...hehe

    ReplyDelete
  4. Izah,
    Akak mmng takde keje ni....syok tngk Seri buat, akak pun rakamlah...akak wat tak jadi...hah3....

    Anna,
    mmng klakor...boleh plk dia buat kening gerak2 tu..

    Kak Ilah,
    Tak payah bayar kak...sudi tngk pun dah kira ok....suka2 jek...

    ReplyDelete
  5. hahhaha kak yatie ritu lela tgk video yg 2 orag budak laki wat hhhaha klako tp kool

    ReplyDelete
  6. hahahhahahah..

    ayu gelak...gelak.....memang terbaiklah seri..

    ReplyDelete
  7. pandainye seri buat kening gerak2..kalah ziana zain ni...comei seri...

    ReplyDelete
  8. berbakatlah seri ..bkn semua orgkan boleh wat camtu..kite mmg x lulus ;)

    ReplyDelete
  9. Lela,
    Suka tngk Seri buat kening gerak2...tu yg akak rakam tu...

    Ayu,
    terima kasih....hah3...akak pun gelak guling3..

    Erienz,
    terima kasih Erienz yg cute...Seri mmng suka wat kening gerak2 mcm ni....akak pun tak reti...

    Mummyseri,
    betullah...akak ingt akak leh buat mcm Seri...rupanya..hampehhh...

    ReplyDelete
  10. MMM adeh mcm mana ayu boleh missed entry nih......adeh.....tgh tahan sakit perot lucu plus comey la seri wat kening coklat cdbury ni.....keh3!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails