Wednesday, April 10, 2013

Kek Lapis Kukus Cream Cheese- Lagi....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Kek kukus yg mudah dan sedap ni mmng kerap saya buat. Saya ni mmng tak pandai mendeco kek segala, jadi buatlah kek yg mudah yg semestinya di gemari kami sekeluarga. Ramai yg telah mencuba kek kukus coklat ni dan kebanyakkannya mengatakan sedap, dan yg paling penting mudah menyediakannya. Pada kwn2 yg belum pernah buat kek ni bolehlah mencubanya. Resepi boleh lihat di SINI. Selamat Mencuba...




20 comments:

  1. salam kak yati
    kek yg sangat sedap ni :)

    ReplyDelete
  2. terliur la kak yatie tengok kek ni..nampak pon dah tau sedap..

    ReplyDelete
  3. slm sis wah sedapnya mix n match yg terbaik yummmy!dh bookmark page ni he3....

    ReplyDelete
  4. salam yatie...wah berkali2 pasti tak jemu sebab sedap hehehee kak ilah baru sekali cuba..

    ReplyDelete
  5. kek ni mmg sedap kan kak yati, anak2 liza yg kurang dgn cheese pun boleh makan kek ni sampai licin...hihii

    ReplyDelete
  6. Salam kak Yatie...sy pon berkira2 nk try nih...tak sabor plak nk mengumam kek yg dikatakan sedap nih.....

    ReplyDelete
  7. dah lama tak buat kek ni, Kak Yatie... sedap.. masih aku terasa, hehehe

    ReplyDelete
  8. salam yatie, mmg dh laaama nk buat...tak buat2 jugak hihii...sedapp! npk tgk ytie punya... zila66

    ReplyDelete
  9. as salam kak Yatie, nanti singgah umah ya amik award...

    ReplyDelete
  10. assalam yatie...
    wahhhh.. kemas sungguh brownies yatie ni..
    mmg membangkitkan selera betul lah.

    ReplyDelete
  11. salam Yatie, aduh nampak sedap nya kek ni dah nampak banyak kali Yatie buat mesti sedap sangt ni kan, akak nak try lah lepas ni..

    ReplyDelete
  12. salam yatie cayang..kengkawan2 blogger semua pun dh cyba berkali2 kek cis coklat nih tp akak gak belum terbuat2 lagi kek nih..adoyaaii..bilala nk dpt merasa!!

    ReplyDelete
  13. walau pun berulang kali ku lihat di rumah mu..tapi masih tak sempat nak dicuba..cuma terliur tengok lapisan cheese yang tebal itu....

    ReplyDelete
  14. salam kak..nampak sedap je kek nye..blh cuba t..:)

    btw, jemput la ke blog sy..sy budak bru belajar berblogging..:) btw, jemput ke blog sy jgk..sy bdk baru belajar nk blogging..:)

    http://vitamindelight.blogspot.com/2013/02/petua-kecantikkan-datin-nor-juma.html

    ReplyDelete
  15. slm syg kak yatie..
    zila masih simpan rapi resepi kek nie..ntah bila nk di rasmikan..h ehhee kecurr ngok:)

    ReplyDelete
  16. Salam kak yati..ct xpenah buat kek ni..takut kalu kek kukus..entah knp tiap kali buat kek kukus..pasti hasil kurang memuaskan..

    ReplyDelete
  17. Kak Yati, selalu nampak akak buat kuih ni.. Nak tempah boleh tak? Kirim kat anak akak..

    ReplyDelete
  18. Oeya berpeluang rasa kek ini waktu pertemuan blogger di rumah CMG tahun lalu.. Alhamdulillah.. Sangat sedap.. :-)

    ReplyDelete
  19. sangat sangat sangat best... x rugi cuba.. tq 4 sharing the recipe.. may Allah bless u

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails