Thursday, October 11, 2012

Spaghetti Bolognese lagi...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Malam2 ni tayang menu omputihlah pulak. Menu ni mmng kegemaran Hamka. Petang tadi dia cakap pada saya, dah lama mama tak masak spaghetti. Mula tu buat tak tau je. Bila Hamka cakap berulang kali jadi serbasalah pulak. Rasa macam tak kena je. Jadi petang tadi saya pun masaklah spaghetti bolognese kegemarannya. Lagipun bahan2 semua dah ada, satu family pun suka..apalagiiiiiii....kena masaklah juga. Resepi ni boleh lihat diSINI. Terima kasih pada penyumbang resepi asal. Pada penggemar western food tu, bolehlah masak sendiri....jimat belanja dan puashati. Cubalah...


10 comments:

  1. oohhh tetiba lapa pulak tgk gbr ni ...confirmed sedap!

    ReplyDelete
  2. waduh...terancam seleraku pepagi ni...

    ReplyDelete
  3. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  4. Sedapnya tgk semua resipi dekat sini :)))
    SUKA!!!dah follow:)

    CONTEST I LOVE HIJAB! Kami buat survey anda menang cash! jomla join!
    www.aniseshop.com

    ReplyDelete
  5. sedapnya kak..nk dtg umh akk la nk mintak sikit:)

    ReplyDelete
  6. rasanya ramai pula yea hrni yg mnayang menu spaghetti ni...nmpk sedap2 pula tu..

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Yati,
    Sedapnya ..........saya mmg peminat spagethi Bolognese

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails