Thursday, April 28, 2011

Kuih Talam Yang Membawa Tuah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Moga anda semua sentiasa sihat dan ceria. Ok, kali ni nak cerita tentang pertandingan memasak kuih talam yg di sertai oleh K.Noorsafone. Syukur Alhamdulillah K.Noor mendapat tempat pertama dlm pertandingan pelbagai jenis kuih talam. Kuih Talam Kastard Jagung menjadi pilihan para juri. Saya tumpang gembira kerana resepi kuih talam tu menjadi pilihan K.Noorsafone utk di pertandingkan. Tahniah utk K.Noorsafone. Kawan2 boleh singgah di blog Story Of Mama utk mengetahui cerita selanjutnya. Terima kasih K.Noorsafone kerana mengirimkan kad bunga yg cantik sebagai tanda terima kasih pada Yatie. Yatie amat gembira dngn kejayaan akak. Semoga persahabatan yg terjalin ini akan berterusan dan berkekalan hendaknya. Di sini Yatie sertakan sekali gambar kuih dan hadiah kemenangan K.Noorsafone utk di jadikan sebagai kenangan. Terima kasih sekali lagi.



16 comments:

  1. tahniah pada tuan punya resipi dan juga org yg bertanding tu....

    ReplyDelete
  2. tahniah buat kedua dua akak yang baik hati dan suke berkongsi ilmu ni

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada K.Noor, kalau la dapat jamah talam yang menang no.1 tu.. hihi..nanti nak g blog k.noor lah kot2 ada share resepi.

    ReplyDelete
  4. Syabas Kak Noor, berani ya.. sy tak berani masuk ptndingan, menggegel kepala lutut.. isk! satu badanlah mnggegel... keh3

    ReplyDelete
  5. tahniah...buat pemberi resepi

    ReplyDelete
  6. Tahniah dari kak CT buat Yatie dan juga K.Noorsafone. kak ct memang suka kuih2 talam buatan yatie cantik dan halus :D

    ReplyDelete
  7. tahniah untuk tuan punya resepi dan juga pemenangnya...

    ReplyDelete
  8. tahniah pd dua2 ladies ni.. seronok berkongsi ilmu tambah lagi bila ilmu tu mendatangkan hasil kan yatie :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada Yatie yg sering menghasilkan resepi2 kuih talam yang enak2 banget..! Kalau dah sampai menang tuh..mst sedap nih...akak kena wat gak la eh...hehehe....Tahniah Yatie dan Norsafrone...berbaloi2 ya Yatie..hehe

    ReplyDelete
  10. salam yatie...

    mesti sedap kuih talam yg yatie kongsikan resepinya ni.. nampak pun sedap.. tahniah buat kak norsafone & syabas buat yatie kerana berkongsi resepi kuih talam yg sedap2 di sini..

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada MamaNoor dan juga tuanpunya resepi....timakasih kongsi2 resepi....:)

    ReplyDelete
  12. tahniah for u both...memang nampak sedap kuih talam tuh

    ReplyDelete
  13. akak memang tabik pada Yatie yg suka buat kuih talam ...

    nampak cantik dan sedap je

    ReplyDelete
  14. salam..ingat k yati yg masuk..bila plak k yati nk bertanding talam2 k yati yg cantik n sedap tu...kita sokong dr nelakang :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat akak yatie n kak noor.. :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat akak berdua...saya tumpang gembira...hari dah cuba buat dah kuih ni sedapla kak...tq sharing:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails