Monday, September 10, 2012

Selamat Menduduki Peperiksaan UPSR 2012

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Esok 11/9/2012 merupakan hari pertama bagi anak saya Seri Irdina Mohd Khata meduduki peperiksaan UPSR. Rasanya ramai juga antara kawan2 yg anaknya menghadapi peperiksaan penting bagi sekolah rendah ini. Sama2lah kita doakan moga anak kita semua di berikan kesihatan yg baik sepanjang menduduki peperiksaan ini, di berikan ketenangan, di permudahkan menjawab soalan peperiksaan dan semoga jawapan yg di berikan bertepatan dngn kehendak soalan serta berjaya dngn cemerlang.

Pada anak2 juga adik2 di luar sana, sentiasalah tenangkan diri dan sentiasalah yakin dngn jawapan yg di berikan. Selama ini dah bersusah payah dan sentiasa bersedia menghadapi peperiksaan, jadi tiada sebab utk melakukan kesilapan yg tak sepatutnya. Selain usaha dan doa, bertawakkallah kepada Allah SWT, moga ilmu yg di pelajari selama ini mendapat keberkatan dari Nya. Aamiin..

Selamat Maju Jaya.

Amalan yg boleh di lakukan oleh ibu bapa samada di rumah/ di pejabat ketika anak2 sedang menjawab soalan di dewan peperiksaan.

12 comments:

 1. Semoga Irdina dapat menjawab dengan baik dan berjaya dengan cemerlang

  Good Luck!

  ReplyDelete
 2. semoga irdina berjaya kak yatie..wish luck :)

  ReplyDelete
 3. Good Luck!! semoga irdina menjawab dengan tenang..

  ReplyDelete
 4. Semoga berjaya dan dipermudahkan perjalanannya...

  ReplyDelete
 5. mesti berdebar-debar adik adik kite kan?

  and good luck to irdina...!

  ReplyDelete
 6. Semoga semua anak2 yang menduduki UPSR kali ni di permudahkan dan diterangkan hati mereka.. semoga dapat menjawab soalan tu dengan jayanya.. aminnnn...

  anak saya pun UPSR hari ni.. day 1 kan.. mama yang gabra ni.. hehehhe

  ReplyDelete
 7. semuga berjaya dengan cemerlang Irdina..puteri bungsu nekcik pun tengah berperang dalam dewan upsr!!

  ReplyDelete
 8. Assalamualaikum Yati :D
  Insya Allah semoga semuanya berjaya dgn cemerlang...Amin..

  ReplyDelete
 9. Semoga Irdina dipermudahkan dalam menjawab soalan2 UPSR dan mendapat keputusan cemerlang nnt...begitu jugak untuk anak2 blogger lain yg terlibat....amiiinn....

  ReplyDelete
 10. Good luck utk Irdina....moga dpt menjawap dg sebaiknya.

  ReplyDelete
 11. Aamiin ya rabbal alaamiin...terima kasih atas doa dan harapan kawan2 semua..Yatie/akak amat2 menghargainya...moga doa kita di makbulkan Allah SWT. Aamiin..

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails